$4

Codex moralis Croaticum

0 ratings
I want this!

Codex moralis Croaticum

$4
mileprpa
0 ratings

Dragi čitatelji,

pred vama se nalazi knjiga CODEX MORALIS CROATICUM /Hrvatski moralni kodeks/, uglednog hrvatskog književnika, pjesnika, pravnika, umjetnika i filozofa – autora gospodina Mile Prpe, danas jednog od najcitiranijih autora među Hrvatima svijeta. Knjiga koju je nekoliko uglednih recezenta proglasilo remek-djelom hrvatske književne, političke i etičke misli. Internet portali proglasili je Hrvatskom nacionalnom i duhovnom biblijom.

Codex je knjiga koju bi trebala imati svaka hrvatska kuća, u domovini i inozemstvu, mlado i staro, bez obzira na društveni i ekonomski status. Knjiga je zbirka temeljnih podataka o Hrvatskoj i Hrvatima, uzročno-posljedično objašnjenih, bez ustezanja od davanja ocjene pa i oštre osude zla i nepravde najvećim dijelom nanesenih Hrvatima.

Autor kaže, navodim „Tuđinska vlast nanijela nam je velika teritorijalna oskvrnuća, stvorila duboku gospodarsku i duhovnu rupu u našoj povijesti, ali i u našim dušama, to je rezultiralo našom nezrelošću u vođenju države, pa je nužno potrebna izrada Programa duhovne obnove. Ovaj Codex je jedan od najsnažnijih priloga Programu duhovne obnove Hrvatske!

Urednik

I want this!
Size
1.51 MB
Length
264 pages
Powered by